Nyheter

Vi flytter

Av 1. februar 2018Ingen kommentarer

Nytt år nye muligheter!

Vi mister våre lokaler på Renskaug Vertsgård, og har derfor blitt nødt til å kaste oss rundt og finne noe annet. Vi mellomlander i Lierbyen (i de gamle lokalene til Oves Rammeverksted) der vi kan bo frem til bygget skal rives til sommeren. Den nye adressen blir Hegsbroveien 78, og vi flytter i løpet av helgen.

Det blir dessverre dårlig med dyrking i år siden vi er nødt til å flytte, så andelslandbruk utgår i 2018 🙁 Vi synes dette er utrolig trist, men det får vi dessverre ikke gjort noe med. Vi kommer til å holde en samling for grønnskollingene og diskutere andre muligheter når vi har kommet oss i hus i de nye lokalene.

Vi gir oss ikke bare på grunn av en liten ekspressflytting, hos oss vil du fortsatt finne rene matvarer fra lokalområdet. Vi vil kjempe videre for kortreist, småskala og bærekraftig mat, og du kan hjelpe oss ved å kjøpe den! Du kan også støtte oss ved å bidra med din andel for 2018 som blir fakturert i disse dager, og i år inkluderer den en smaksprøve på Sansegris. Ikke medlem ennå? Det kan du bli her.

Hjertelig velkommen til en kopp kaffe eller te i våre nye lokaler fra og med onsdag 7. februar!