Personvernet til kundene våre er viktig for oss og vi følger derfor gjeldende regelverk for lagring av personlige opplysninger.

Daglig leder Cathrine Lie er ansvarlig for behandling av personopplysninger i Evas Hage Lokalmat AS. Hun kan kontaktes på: post@evahage.org eller tlf  923 49 804.

Det er du som bestemmer over opplysningene dine og du kan når som helst ta kontakt for å få innsyn, slettet, rettet eller begrenset opplysningene du har gitt til Evas Hage Lokalmat. Alle som oppgir personopplysninger har også rett til å klage til Datatilsynet dersom opplysningene behandles i strid med reglene.

Kontaktskjema

Når du kontakter oss via kontaktskjema på vår hjemmeside må vi av åpenbare grunner innhente opplysninger som kan gi oss i stand til å sende deg et svar. Dette gjelder informasjon som navn, telefonnummer og e-postadresse. Når du melder deg inn som andelshaver via vårt registreringsskjema er vi nødt til å innhente ytterligere informasjon som adresse og fødselsdato (pga ølsalg). Etter at du har sendt inn kontaktsskjema på nettsiden vår, ringer vi deg for å avtale videre kontakt.

Personopplysninger som samles inn ved kjøp i nettbutikken

Når du som andelshaver logger inn og legger inn en bestilling på evashage.org må du av kontraktsmessige grunner oppgi informasjon som er nødvendig for å fullføre ordren. Dette gjelder informasjon som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Hvis du foretar et kjøp i nettbutikken blir ikke kortopplysninger lagret på din konto hvis ikke du selv velger dette. Informasjonen du har lagt inn her vil ikke være synlig for Evas Hage Lokalmat, og lagres på vår sikre nettside. Informasjonen blir lagret for å kunne gjennomføre salgskontrakten. Opplysningene lagres på en sikker måte i nettbutikken på egen server.

Responsiv Media AS er leverandøren av nettbutikkens tekniske løsning og hoster evashage.org på sine servere. Dette innebærer at Responsiv Media har tilgang til personopplysninger gitt ved kjøp i nettbutikken. En egen databehandleravtale regulerer Responsiv Media sin bruk av disse opplysningene, og de vil derfor ikke ha tilgang til å bruke opplysningene fra Evas Hage.

E-post fra nettsiden vår med tilbakestilling av passord, informasjon om bestillingen din og aktive bestillinger og lignende ansees som i din interesse og vi ber derfor ikke om egen bekreftelse på dette.

Kortopplysninger og betalingsinformasjon behandles av en tredjepart. I kassen har du mulighet til å velge mellom PayPal eller kredittkort (Stripe) som betalingsløsning. Informasjonen som gis her sendes direkte til tredjepart. Verken Evas Hage eller Stripe lagrer kortopplysninger, og behandling av disse vil derfor aldri være tilgjengelig for Evas Hage.

Nyhetsbrev og SMS

Når du besøker evashage.org har du mulighet til å melde deg på et nyhetsbrev ved å gi fra deg e-postadressen din. Du vil også automatisk motta nyhetsbrev dersom du registrerer deg som andelshaver. Evas Hage bruker Mailchimp for å sende ut og oppbevare e-postlister. Du har når som helst mulighet til å melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på linken nederst i e-posten. Opplysningene dine vil bli slettet hvis du melder deg av nyhetsbrevet.

Evas Hage har egne varslingslister for produkter du selv kan velge å benytte, der kommunikasjonsformen er sms.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.