Skog Bakerverksted

Fra Skog Bakerverksted får vi ordentlige, gode, gammeldagse brød. Alt lages fra bunnen, etter gamle tradisjoner, med surdeig og næringsrike ingredienser. Da får man brød som virkelig metter, og som er laget med tanke på innhold, ikke bare utseende.

Gode råvarerannelise

Anne Lise baker kun med produkter fra Økologisk spesialkorn. De er eiet av og drevet av biodynamiske og økologiske bønder i
 Sigdal.

Her er det smakfulle, tradisjonsrike og bevaringsverdige kornsorter som spelt, enkorn, emmer og lansorter av hvete som gjelder. Korn kan brukes hele, klemmes i ulike fasonger, kokes som ris eller males til mel. Enkle klassiske kornsorter har ca 300 aromastoffer i seg, og masse næring.
Disse gamle kornsortene er smakfulle og helsebringende, med lavere gluteninnhold enn for eksempel moderne hvete. Det krever tilpasset baketeknikk og lengre heving siden bindingsegenskapene er lavere. Derav også lettere å fordøye og bedre mineralopptak. 

Håndtverk
Anne Lise Tharaldsen har et brennede engasjement for kvalitet og er gründeren bak Skog Bakerverksted. Hun er sertifisert økologisk baker og har spesialisert seg på økologiske brød og kaker. Hun har dessuten fagbrevet som konditor og lager de deiligste kaker og søtsaker- de også på rene, økologiske ingredienser.

I tillegg til smakfulle og næringsrike brød, bakevarer og kaker, kan Anne Lise også tilby kurs for de som vil lære å bake selv.

Hjemmeside: skogbakerverksted.no

Produkter